Kuiva omenasiideri antaa karpalovispipuurolle vivahteikasta syvyyttä ja lempeää hapokkuutta. Lisää vaniljakastikevaahto vispipuuron joukkoon rennosti nostellen, jolloin jälkiruoasta tulee suussa sulavan kuohkea.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Kesäaamiaisen kohokohta syntyy valmistamalla iso kulhollinen tuorepuuroa koko aamiaisporukalle. Tuorepuuro syntyy käden käänteessä ja kun nestettä lisää riittävästi, puuro ei vaadi tekeytymistä yön yli. Banaanit tuovat makuun täyteläisyyttä, ja kotimaiset mansikat viimeistelevät kokonaisuuden. Terveellistä, täyttävää ja takuuhyvää!
2 dl luomukaurahiutaleita
3,5 dl kreikkalaista jugurttia
1 3/4 dl rasvatonta maitoa
1 tl vanilliinisokeria
1 tl aitoa vaniljaa jauheena
1 1/2 banaania kuutioina
3 dl mansikoita kuutioina
2–3 rkl vaahterasiirappia
Päälle viipaloituna 1/2 banaani ja 5–6 mansikkaa
Mittaa kaurahiutaleet kulhoon.
Lisää jugurtti ja maito sekä vanilliinisokeri ja -jauhe.
Kuutio banaanit sekä mansikat ja lisää ne tuorepuuron joukkoon.
Makeuta tuorepuuro vaahterasiirapilla.
Koristele puuro mansikka- ja banaanisiivuilla. Tarjoa heti.