Takaisin
Resepti

Mustikkainen ginibooli

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Mustikkainen ginibooli

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
10 min
10 min

Tekeekö mielesi Gin tonicia mustikan kera? Komean violetti ja mustikkainen ginibooli sopii GT:n ystäville ja esimerkiksi uudenvuoden juhliin.

Valmistusaineet
  • 2 dl giniä

  • 1 dl pakastemustikkaa

  • 1 dl sitruunamehua

  • 0,5–1 dl sokeria

  • 3 dl tonic-vettä

  • 3 dl sitruslimonadia (tai korvaa tonic-vedellä)

  • mintunlehtiä 

  • sitruunasiivuja

Valmistusohjeet
  • Lisää astiaan gini, sitruunamehu sekä sokeria maun mukaan. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. 

  • Lisää mustikat, noin 10 kpl mintunlehtiä sekä jäähdytetty limonadi tai tonic. Sekoita kevyesti ja täytä astia jäillä. 

  • Maista boolia ja lisää sokeria halutessasi. Koristele sitruunasiivuilla. 

  • Boolin alkoholiprosentti on noin 8%.