Takaisin
Resepti

Puolukka-punaherukka-glögi

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Puolukka-punaherukka-glögi

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
10 min
1 henkilöä
10 min
1 henkilöä
Limen ja inkiväärin klassinen yhdistelmä saa jouluisen mausteisia sävyjä tässä puolukka-punaherukka-glögi -reseptissä. Rosmariinin oksa viimeistelee näyttävän alkoholittoman drinkin. Voit tarjota glögin perinteisestä grogilasista tai krouvimmin pelti- ja kuparimukista.
Valmistusaineet
Valmistusohjeet
  1. Purista puolikkaasta limestä mehu lasin pohjalla.

  2. Lisää glögi ja inkivääri-olut (ginger beer).

  3. Sekoita ja lisää lasi täyteen jäitä.

  4. Koristele limen siivuilla, puolukoilla ja rosmariinilla.