Takaisin
Resepti

Tuscan fresco

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Tuscan fresco

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
30 min
4 hlö
30 min
4 hlö

Tuscan fresco on alkoholiton alkudrinkki, joka on suosittu etenkin Amerikassa. Rosmariini paitsi raikastaa, myös antaa juomalle hauskan ulkonäön.

Valmistusaineet
  • 0,75 dl sokeria

  • 0,75 dl vettä

  • 2 dl karpalomehua

  • 1 dl persikkamehua

  • kivennäisvettä

  • 4 rosmariininoksaa

Valmistusohjeet
  1. Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa. Anna jäähtyä.

  2. Täytä lasit jäillä. Kaada laseihin mehut. Täytä kivennäisvedellä. Lisää hieman sokerilientä. Sekoita ja maista. Lisää tarvittaessa enemmän sokerilientä. Koristele rosmariinilla. Tarjoa heti.