Bitter sweet -sorbetti saa makua ja väriä helakanpunaisesta grogikatkerosta. Raikasta jälkiruokaa kannattaa kokeilla!
Katso resepti >
Vadelmasorbetti-mimosa on kesän raikkain ja maukkain drinkki! Se toimii erinomaisesti niin alkujuomana kuin jälkiruokana. Koristele juoma tuorein marjoin ja mintunlehdin.
Tutustu valikoiman roseekuohuviineihin ja alkoholittomiin roseekuohuviineihin.
4 dl vadelmasorbettia
1 plo (0,75 l) kylmää roseekuohuviiniä tai alkoholitonta roseekuohuviiniä
muutama oksa minttua
Laita sorbetti tehosekoittimeen. Lisää noin 3 dl kuohuviiniä. Sekoita tasaiseksi.
Kaada seos laseihin. Kaada päälle loppu viini. Koristele mintulla. Tarjoa heti.
Resepti Sanna Kekäläinen, kuva Reetta Pasanen