Takaisin
Resepti

Vadelmasorbetti-mimosa

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Vadelmasorbetti-mimosa

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
10 min
8 henkilöä
10 min
8 henkilöä

Vadelmasorbetti-mimosa on kesän raikkain ja maukkain drinkki! Se toimii erinomaisesti niin alkujuomana kuin jälkiruokana. Koristele juoma tuorein marjoin ja mintunlehdin.

Valmistusaineet
  • 4 dl vadelmasorbettia

  • 1 plo (0,75 l) kylmää roseekuohuviiniä tai alkoholitonta roseekuohuviiniä

  • muutama oksa minttua

Valmistusohjeet
  1. Laita sorbetti tehosekoittimeen. Lisää noin 3 dl kuohuviiniä. Sekoita tasaiseksi.

  2. Kaada seos laseihin. Kaada päälle loppu viini. Koristele mintulla. Tarjoa heti.

Resepti Sanna Kekäläinen, kuva Reetta Pasanen