Vuohenjuustopilvi

Täyteläisen makuinen vuohenjuustopilvi maistuu taivaalliselta piparien kanssa. Kokeile esimerkiksi helppoja pannupipareita.

Valmistusaineet

  • 3 dl vispikermaa

  • 300 g vuohenmaitotuorejuustoa

  • 200 g vuohenmaitojuustoa

  • 1 granaanattiomena

  • mustapipuuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa jääkaappikylmä kerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Notkista tuorejuusto sekaan. 

  2. Murskaa haarukalla vuohenmaitojuusto paloiksi ja sekoita vaahtoon. 

  3. Leikkaa granaattiomena puoliksi, ja koverra siemenet talouspaperille. Ripottele siemenet vaahtoon ja mausta vaahto mustapippurilla. 

  4. Säilytä viileässä.

Resepti Taina Tellman, kuva Arto Vuohelainen

Juomasuositus
Vuohenjuustopilvi

Pannupipareiden ja vuohenjuustopilven ykköskaveri on täyteläinen, mausteinen ja aromikas luostariolut. Kuivahedelmäinen marsala tai mausteinen vaalea portviini lämmittää mukavasti.