Alkoholiton sangriaglögi

Sangriaglögin maussa on yllättävää hedelmäisyyttä, johon mausteet tuovat talvista sävyä. Voit käyttää koristeena appelsiinin sijaan myös muita hedelmiä, vaikka luumulohkoja.

Valmistusaineet

  • 0,75 l pullo alkoholitonta punaviiniä

  • 1 dl appelsiinimehua

  • 0,5–1 dl sokeria

  • 1 rkl vaniljasokeria

  • 1 rkl raastettua appelsiininkuorta

  • 1 tl mausteneilikoita

  • 2 kanelitankoa

  • ripaus muskottia

Koristeluun

  • appelsiininsiivuja

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä aineet kattilassa, kuumenna ja anna mausteiden hautua vähintään 10 minuuttia. Käytä sokeria oman maun mukaan.

  2. Siivilöi neste, kuumenna uudelleen ja tarjoa laseista appelsiininsiivujen kanssa.

Vinkki: Voit säästää kanelitangot seuraavaa glögiä varten.