Takaisin
Resepti

Ankanrasvassa paistetut juurekset

Ankanrasvassa paistetut juurekset

10 min
4 henkilöä
10 min
4 henkilöä

Hyödynnä uunissa kypsytetyn ankan rasva herkullisiin juureksiin: rapeaksi paistettuihin perunoihin ja juuriselleriin. 

Valmistusaineet
  • 6–8 keitettyä, kiinteää perunaa
  • n. 400 g keitettyä juuriselleriä
  • 3 rkl ankanrasvaa
  • sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Valmistusohjeet
  1. Kuutioi kuoritut perunat ja juuriselleri.

  2. Paista kuutiot rapeiksi pannulla ankanrasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.


Katso paistetun ankanrinnan ja sille sopivan kirsikkakastikkeen reseptit täältä:

Ankkaa hyvälle pinot'lle
Kirsikkakastike ankalle