Kukkasilla koristeltu, rommilla vahvistettu vadelmabooli sopii kevään ja kesän juhliin. Sitruunankuoret tuovat booliin upean aromin.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Punainen mansikkainen ja vadelmainen booli sopii hyvin esimerkiksi juhannusjuhliin. Kylminä vuodenaikoina se tuo kesän juhlapöytään.
0,75 l kuivaa valkoviiniä
0,4 l vadelmamehua
2 rkl sokeria
250 g mansikoita
jäitä
Koristeeksi
sitruunamelissanlehtiä
Aloita valmistamalla booli suuressa tarjoiluastiassa tai kannussa.
Sokeroi mansikat ja lisää ne boolikulhon pohjalle. Anna niiden hetki mehustua boolimaljan pohjalla.
Lisää astiaan kuiva valkoviini ja vadelmamehu.
Lisää jäitä tarvittava määrä astiaan pitämään booli viileänä.
Sekoita varovasti, jotta kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti.
Viimeistele booli koristelemalla pinta sitruunamelissanlehdillä.
Tarjoile booli jäiden ja nauti!