Takaisin
Resepti

Bataattiranskalaiset

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen

Bataattiranskalaiset

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen
40 min
2 henkilöä
40 min
2 henkilöä

Bataatti hurmaa monipuolisuudellaan. Valmista siitä vaikkapa herkullisia ranskalaisia aterian lisäkkeeksi tai illanistujaisten naposteltavaksi.

Juomasuositus

Bataattiranskalaisten ja savupaprikadipin makean mausteiseen makuun istuu kuin nakutettuna inkivääriolut. Voit valita joko alkoholittoman tai alkoholipitoisen vaihtoehdon.

Kokeile myös puolikuivaa tai puolimakeaa espanjanlaista cavaa – kuplat raikastavat jälkimaun kauniisti.

Valmistusaineet
  • 1 iso bataatti

  • 2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet
  1. Kuori bataatti ja leikkaa lohkoiksi.

  2. Sekoita bataatit, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.

  3. Paista 225 asteessa noin 20–30 minuuttia kunnes ranskalaiset ovat saaneet hieman väriä.


Valmista ja tarjoa bataattiranskalaisten seuraksi savupaprikadippi.