
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Kaipaatko juustojen tarjoiluun uutta ideaa? Kerrosta erikokoiset kiekot päällekkäin täytekakun tapaan. Niistä sukeutuu simppeli mutta näyttävä aterian lopetus, joka onnistuu tumpelommaltakin kokilta.
Tee hilloke. Mittaa hillo ja neste kattilaan. Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti tai kunnes hillo muuttuu juoksevammaksi. Siivilöi seos.
Laita juustot päällekkäin tarjoiluvadille. Lusikoi päälle hieman hilloketta ja laita loput kannuun, niin jokainen syöjä voi lisätä sitä halutessaan.
Viimeistele marjoilla, viikunoilla ja pähkinöillä.
Marjaisat ja raikkaat punaviinit pinot noirista, gamaysta tai sangiovesesta ovat punaviinin ystävän valinta upealle juustokakulle.
Makeannälkäinen voi valita kumppaniksi jaloaromisen valkoviinin Itävallasta, Saksasta tai Chilestä.
Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi. Seuraa sähköpostissa olevia ohjeita. Jos tarvitset apua, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 020 692771.
Sähköpostisi on virheellinen. Olethan jo rekisteröitynyt?
Linkki salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi