Grillata voi kaikkea aina salaatista hampurilaisiin ja jälkiruokaan! Koostimme kesäiset grillireseptit, joista voit poimia yksittäiset vinkit tai loihtia vaikka koko grillimenun.
Katso reseptit >
Grillipinsa
Pinsa, roomalainen paksupohjainen katuruoka saa kesällä täytteekseen grillattuja kasviksia ja mehukasta entrecôtea.
Klassinen:
Yhdysvaltalainen zinfandel on synnynnäinen grillilihan luottokumppani. Punaviinissä yhdistyvät runsaan makeanmarjaiset aromit, mausteisuus ja vaniljainen tammisuus antavat annoksen bbq-tunnelmalle lisäpontta!
Trendikäs:
IPA-tyyliset, runsaasti humaloidut oluet kuuluvat jokaisen grillaajan trendikkääseen juomavalikoimaan. IPA:n rapsakkuus leikkaa ruokien rasvaisuutta samalla kun aromihumalointi tuo makumaailmaan uusia kerroksia.
Yllättäjä:
Punainen pirskahteleva lambrusco-viini Italiasta viehättää keveänä vaihtoehtona grilliherkuille. Viilennä lambrusco jääkaappikylmäksi ja nauti sen runsaan punamarjaisesta ja kuplivasta tunnelmasta paahteisten grillimakujen kanssa.