Katso resepti >
Hunaja-porkkana-tonic
Alkoholiton hunaja-porkkana-tonic sopii syksyiseksi sadonkorjuudrinkiksi.
Odotathan hetken…
Alkoholiton hunaja-porkkana-tonic sopii syksyiseksi sadonkorjuudrinkiksi.
3 cl porkkanatäysmehua (esim. Biotta)
3 cl sitruunamehua
3 cl hunajasiirappia
1 dl tonic-vettä
jäitä
sitruunan kuorta
tuoretta porkkanaa
Hunajasiirappi:
0,5 dl vettä
0,5 dl hunajaa
Valmista ensin hunajasiirappi. Kiehauta ja anna hieman jäähtyä ennen käyttöä.
Lisää lasiin sitruunamehu, hunajasiirappi sekä porkkanamehu. Sekoita huolella.
Täytä lasi jäillä.
Lisää noin 1 dl tonic-vettä.
Sekoita.
Koristele palalla sitruunankuorta ja siivulla tuoretta porkkanaa/pikkuporkkanalla.
Resepti Santeri Saarinen, kuva Kristiina Kurronen