Takaisin
Resepti

Hunaja-porkkana-tonic

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Hunaja-porkkana-tonic

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
30 min
2 hlö
30 min
2 hlö

Alkoholiton hunaja-porkkana-tonic sopii syksyiseksi sadonkorjuudrinkiksi.

Valmistusaineet
  • 3 cl porkkanatäysmehua (esim. Biotta) 

  • 3 cl sitruunamehua 

  • 3 cl hunajasiirappia 

  • 1 dl tonic-vettä 

  • jäitä 

  • sitruunan kuorta 

  • tuoretta porkkanaa 

 

Hunajasiirappi:

  • 0,5 dl vettä 

  • 0,5 dl hunajaa 

Valmistusohjeet
  1. Valmista ensin hunajasiirappi. Kiehauta ja anna hieman jäähtyä ennen käyttöä. 

  2. Lisää lasiin sitruunamehu, hunajasiirappi sekä porkkanamehu. Sekoita huolella. 

  3. Täytä lasi jäillä. 

  4. Lisää noin 1 dl tonic-vettä. 

  5. Sekoita.

  6. Koristele palalla sitruunankuorta ja siivulla tuoretta porkkanaa/pikkuporkkanalla. 

Resepti Santeri Saarinen, kuva Kristiina Kurronen