Villiyrtit ja villivihannekset – luonnon omat raaka-aineet – ovat mitä parhainta lähiruokaa.
Tutustu villiyrtteihin >
Itämaiset nokkosletut
Villiyrttiasiantuntija Raija Kivimetsän luottoreseptissä perinteiset nokkosletut uudistuivat itämaiseksi kookosmaidolla ja juustokuminalla. Raija nauttii lettujen seurana mieluusti minttu- tai lakritsiteetä.
Nokkoslettujen yrttisyys ja niiden kanssa tarjottavat makeanhapokkaat lisukehillot saavat Lempeä & Makeahko -makutyypin gewürtztraminer-rieslingblendistä herkullisen hedelmäisen kumppanin.
Gewürtztraminer on yksi viinimaailman aromaattisimmista rypälelajikkeista. Tähän ruusuisenkukkeaan lajikkeeseen usein sekoitetaan rieslingiä, joka tuo viiniin raikasta hapokkuutta ja sitruksisuutta.