Klementiini-kookosjäädyke

Sekoita jäädytetyistä banaaneista, klementiineistä ja kookoksesta raikas jäädyke, jossa ei käytetä maitotuotteita tai munia.

Saat jäädykkeeseen jouluisen vivahteen maustamalla sen hyppysellisellä kardemummaa.

Valmistusaineet

  • 3 banaania

  • 2 dl tuorepuristettua klementiinimehua

  • 0,5 dl kookoshiutaleita

  • 1 tl vaniljasokeria

  • koristeluun

  • tuoretta minttua

  • klementiinilohkoja

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele banaanit. Jäädytä banaanipaloja pakastimessa nelisen tuntia.

  2. Purista klementiinimehu. 2 desilitraa varten mehua tarvitset 4–5 mehukasta klementiiniä.

  3. Sulata banaanipaloja viitisen minuuttia.

  4. Sekoita banaanipalat, klementiinimehu, kookos ja vaniljasokeri monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi.

  5. Koristele mintunlehdillä ja klementiinilohkoilla. Tarjoile heti.