Vadelmaisen samettinen vegaaninen juustokakku valmistuu yhtä helposti kuin tavallinen juustokakku, ja raaka-aineet löytyvät lähikaupasta.
Katso resepti >
Klementiini-kookosjäädyke
Klementiini-kookosjäädyke on helppo herkku, jolla voi näppärästi kruunata raskaan aterian. Sekoita jäädytetyistä banaaneista, klementiineistä ja kookoksesta raikas jäädyke, jossa ei käytetä maitotuotteita tai munia, joten se sopii myös vegaaneille.
Raikkaan jäädykkeen kaveriksi sopii hunajaisen hedelmäinen beerenauslese Saksasta tai Itävallasta. Myös vielä intensiivisemmän jaloaromiset ja nektariinisen makeat trockenbeerenausleset sopivat klementiini-kookosjäädykkeelle mainiosti. Kuplien ystävä valitsee kukkean sitruksisen ja pirskahtelevan moscato d'astin.