Kukkasilla koristeltu, rommilla vahvistettu vadelmabooli sopii kevään ja kesän juhliin. Sitruunankuoret tuovat booliin upean aromin.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Kevään valmistujais- ja ylioppilasjuhlissa voi tällä kullankimalteisella lakkaboolilla korvata erillisen kuohuviinitarjoilun.
0,75 l kuivaa valkoviiniä
0,35 l mietoa lakkalikööriä
1 l tonic-vettä
jäitä
Koristeeksi
lakkoja ja sitruunamelissanlehtiä
1. Laita boolimaljaan jäitä. Kaada päälle kuiva valkoviini ja lakkalikööri. Sekoita.
2. Viimeistele tonic-vedellä ja sekoita.
3. Lisää koristeeksi tuoreita lakkoja ja sitruunamelissanlehtiä.
Vinkki: Valmistujaisissa ja lakkiaisissa vieraita tulee ja menee, joten tarkkaa annosmäärää voi olla vaikea laskea etukäteen. Tämän juhlaboolin aineksia kannattaa varata myös täydennysboolia varten.