Litistetyt perunat

Litistä uuniperuna! Lisää päälle juustoja ja yrttejä, niin tuttu pottu saa hauskan ulkomuodon  lisäksi mukavan makupäivityksen.

Valmistusaineet

  • 8 pientä rosamunda-perunaa

  • 75 g provolonejuustoa (myös mozzarella käy)

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl rouhittua valkopippuria myllystä

  • 50 g voita

  • 4 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese perunat ja laita ne uunivuokaan. Kypsennä perunoita uunissa 50 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.

  2. Kuutioi juusto. Painele perunat litteiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita päälle juustoa ja voita. Kypsennä uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele lehtipersiljalla.