Alkoholiton mimosa on raikas juoma esimerkiksi juhlavalla aamupalalla.
Katso resepti >
Mango Mimosa -mocktail
Mango, sitruuna ja basilika sopivat mainiosti alkoholittoman kuohuviinin pariksi. Kokeile juhlajuomaksi uutta Mango Mimosa -mocktailia!
Odotathan hetken…
Mango, sitruuna ja basilika sopivat mainiosti alkoholittoman kuohuviinin pariksi. Kokeile juhlajuomaksi uutta Mango Mimosa -mocktailia!
2cl basilikasiirappia (ohje alla)
2cl sitruunamehua
2cl mangopyreetä
8-10 cl alkoholitonta kuohuviiniä
Basilikan lehtiä sekä sitruunankuorikiehkura koristeluun
Basilikasiirappi:
1 dl vettä
2 dl sokeria
1 dl eli kourallinen basilikanlehtiä
Valmista makusiirappi etukäteen. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Ota pois liedeltä ja silppua basilika kuumaan liemeen. Anna hautua n. 30 minuuttia, poista lehdet ja jäähdytä.
Tee lasiin sokerireunus eli pyyhkäise sitruunalla lasin reunat ja kasta lasi sokeriin.
Lisää jäähtynyt siirappi, sitruunamehu ja mangopyree lasiin. Sekoita hieman.
Lisää kuohuviini ja koristele.