Takaisin
Resepti

Marinoitu punasipuli

Kasvisruokavalio

Marinoitu punasipuli

Kasvisruokavalio
40 min
4 hlö
40 min
4 hlö

Tämä lisuke sopii hyvin monenlaisien ruokien kylkeen. Erinomainen lisuke myös noutopöytään.

Valmistusaineet
  • 2 pientä punasipulia

  • 0,75 dl punaviinietikkaa

  • 1 rkl sokeria

  • 0,5 tl gourmetsuolaa

  • 0,75 dl öljyä

Valmistusohjeet
  1. Kuori ja leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi viipaleiksi. Laita ne kulhoon. Kiehauta kattilassa etikka, sokeri ja suola. Kaada kuuma liemi sipulien päälle. Anna maustua noin 5 minuuttia. 


  2. Lisää joukkoon öljy. Marinoi sipulia n. puoli tuntia. Se poistaa sipulin kirpeyttä.