Takaisin
Resepti

Minivartaat

Minivartaat

30 min
8 hlö
30 min
8 hlö

Muutamastakin raaka-aineesta syntyy hyvää. Keihästä raakamakkarat ja kampasimpukat tikkuihin, paista pikaisesti ja nauti hyvässä seurassa heti.

Juomasuositus

Alsacen pinot gris -viineissä on riittävästi kokonaisuuteen täyteläisyyttä ja aromikkuutta.

Kuplien ystävä voi valita juomaksi laadukkaan täyteläisen ja sitruksisen kuohuviinin tai samppanjan.

Valmistusaineet
  • 8 kampasimpukkaa

  • 2 salsicciaa tai muuta raakamakkaraa

  • Puolikkaan sitruunan mehu ja kuoriraaste

  • (sormisuolaa), valkopippuria myllystä

Valmistusohjeet
  1. Taputtele kampasimpukat kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa makkarat neljään palaan.

  2. Paista makkaroita pannulla keskilämmöllä muutama minuutti molemmilta puolilta. Ota makkarat pois ja tikuta kampasimpukoiden kanssa. Jatka paistamista makkaran rasvassa noin minuutti molemmilta puolilta. Voit myös paistaa molemmat raaka-aineet omilla pannuillaan ja tikuttaa jälkikäteen.

  3. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Rouhi kampasimpukoille hieman pippuria. Suolaa ei välttämättä tarvita, sillä makkara on melko suolaista.