Takaisin
Resepti

Paistettuja sieniä ja kirsikkatomaatteja

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen

Paistettuja sieniä ja kirsikkatomaatteja

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen
50 min
4 henkilöä
50 min
4 henkilöä

Kevyen ja maukkaan lisäkkeen kasvis- tai liharuoille teet paistetuista sienistä ja kirsikkatomaateista.

Valmistusaineet
  • 1/2 l sieniä (esimerkiksi kantarelleja)

  • 2 valkosipulinkynttä

  • oliiviöljyä

  • suolaa 

  • mustapippuria

  • (tuoretta rosmariinia)

  • muutama kirsikkatomaatti

Valmistusohjeet
  1. Siivoa sienet ja puolita isoimmat. Silppua valkosipuli pieniksi kuutioiksi. 

  2. Kuivaa sienet pannulla. Lisää pannulle öljy ja valkosipuli ja anna ruskistua. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä halutessasi rosmariinilla. 

  3. kuumenna seos ja lisää kirsikkatomaatit hieman ennen tarjoilua. Anna tomaattien lämmetä ja saada makua, mutta älä kypsennä liikaa, jolloin niiden kuoret irtoavat.

Tarjoile esimerkiksi lampaankyljysten, punaviinikastikkeen sekä pekoniin käärittyjen papujen kera.