Pannarit lettupannulla

Gluteenittomia pikkupannareita voit tarjota vaikkapa iltapalaksi. Ohuita lettuja taikinasta saa jättämällä leivinjauheen pois.

Valmistusaineet

  • 1 muna

  • 2–2,5 dl maitoa

  • noin 1 dl gluteenitonta jauhoseosta

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 0,5 dl kaurahiutaleita

  • Suolaa, öljyä

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kananmuna. Sekoita joukkoon maito, kuivat ainekset ja öljy tasaiseksi taikinaksi.

  2. Paista heti pieniksi pannukakuiksi lettupannulla. Tarjoa valmiit pannarit kuumina marjojen, hillojen tai vaahterasiirapin kanssa.

Vinkki: Jos haluat pannukakuista ohukaisia, voit jättää leivinjauheen pois. Erilaista makua taikinaan saat lisäämällä siihen kanelia.

Juomasuositus
Pannarit lettupannulla

Suunnista jälkiruokaviinien maailmaan, kun valitset juomaa makeille pannareille. Pirskahtelevat tai kuplivat muscat-viinit jääkaappikylmänä tarjottuna löytävät toimivan parin kermavaahdon kuohkeasta rakenteesta. Ne myös raikastavat hillolla tai vaahterasiirapilla silattua kokonaisuutta.