Pannukakku uunipellillä
Gluteenittomista jauhoista valmistetun uunipannarin voit tarjota perinteisesti hillon kera tai vaikka lounaaksi lämpimän jauhelihakastikkeen kera.
Suolaisten pannukakkujen kanssa sopii lager-olut: valitse makusi mukaan joko raikas ja maltainen vaalea lager tai pehmeä ja aromikas tumma lager. Viineistä pehmeät ja hedelmäiset, keskitäyteläiset punaviinit tai pirteät ja hedelmäiset, puolikuivat valkoviinit istuvat hyvin tämän mutkattoman, mutta herkullisen ruoan kumppaniksi.
Suunnista jälkiruokaviinien maailmaan, kun valitset juomaa makeille pannareille. Pirskahtelevat tai kuplivat muscat-viinit jääkaappikylmänä tarjottuna löytävät toimivan parin kermavaahdon kuohkeasta rakenteesta. Ne myös raikastavat hillolla tai vaahterasiirapilla silattua kokonaisuutta.