Perulainen naudanlihawokki

Lomo saltadon pääraaka-aineena on naudanpaistisuikaleet, jotka kypsennetään kasvisten ja chilin kanssa ja tarjoillaan paistettujen perunoiden ja riisin kera.

Valmistusaineet

  • 500 g naudanlihasuikaleita

  • 150 g pilkottua punasipulia 

  • 150 g tomaattia

  • 2 valkosipulin kynttä pilkottua

  • 1 pitkiksi ohuiksi suikaleiksi pilkottu chilipaprika tai keltainen chili

  • persiljaa

  • mustapippuria ja suolaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista naudansuikaleet. Lisää joukkoon pilkottu tomaatti, sipuli, chili ja persilja. Mausta pippurilla.

  2. Anna paistua vielä hetki. Lisää lopuksi suola. 

  3. Sekoita ja paista vielä n. 2−3 minuuttia. 

  4. Tarjoile paistettujen perunoiden ja riisin kera.

Juomasuositus
Perulainen naudanlihawokki

Valitse lomo saltadon kumppaniksi mehevä ja hilloinen argentiinalainen malbec, jonka runsas hedelmäisyys taittaa kivasti chilin pienen puraisun.

Oluista pehmeät ja aromikkaat tummat lagerit ovat tasapainoinen valinta. Vahvojen makujen ystävä voi valita ruoalle rotevan ja luonteikkaan portterin.