Raparperi on kevään odotetuin tulokas, mutta onneksi satoa saa pitkin kesää. Raparperin happamat varret taipuvat makeiksi sokerin ja voin käsittelyssä.
Katso resepti >
Raparperiveneet
Laiva on lastattu raparperilla! Tuttu raparperipaistos kypsennetään grillissä hauskoissa leivinpaperiveneissä.
Aktiivinen valmistusaika: 20 min
Passiivinen valmistusaika: 30 min
Moscato-rypälelajike tuo aina kesän tuulahduksen viinilasiin kukkeudellaan. Moscatosta valmistetaan muun muassa kuohuviinejä, pirskahtelevia viinejä ja perinteisempiä jälkiruokaviinejä, jotka sopivat erityisen hyvin raparperin kirpeän raikkauden ja kesämarjojen pehmeän makeuden rinnalle. Kukkainen moscato ja raparperi muodostavat herkullisen yhdistelmän – täydellinen pari kesäpäivän nautintoihin.