![Loading spinner](/INTERSHOP/static/WFS/Alko-OnlineShop-Site/-/-/fi_FI/images/loader-transparent-sand.gif)
Retiisit sitruunasuolassa
Tuoreet retiisit ovat mainion rapsakka pala alkumaljan kanssa nautittavaksi. Sesongin ensimmäiset retiisit käyvät sellaisenaan tai Alsacen tapaan dippaamalla mausteseokseen.
Odotathan hetken…
Tuoreet retiisit ovat mainion rapsakka pala alkumaljan kanssa nautittavaksi. Sesongin ensimmäiset retiisit käyvät sellaisenaan tai Alsacen tapaan dippaamalla mausteseokseen.
250 g retiisejä
50 g voita
0,5 tl sormisuolaa
2 tl raastettua (luomu-)sitruunankuorta
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. lehtipersiljaa
2 rkl manteli- tai pähkinärouhetta tai hienonnettuja siemeniä
Puhdista retiisit. Sulata voi ja kaada se pieneen kulhoon siten, ettei valkoista heraa tule mukaan.
Yhdistä suola, sitruunankuori, yrttisilppu ja pähkinät.
Dippaa retiisejä ensin voihin ja sitten suolaseokseen. Voit dipata myös leipätikkuja tai muita kasviksia, kuten herneenpalkoja tai porkkanaa.
Tarjoa alkujuoman kanssa.