Herkullinen salaatti sai uuden muodon ja raikkaan maun omenista ja piparjuurista. Pakkaa purkkiin ja nosta piknik-koriin.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Sillikaviaari on monelle juhlapyhien herkku. Jos sen seuralaiset eli keitetyt perunat ja tumma leipä alkavat tympiä, niin kokeile vaihteeksi tarjota vaikka perunalettujen kera.
Raikas ja maltainen lager tai viinivaihtoehtoina hedelmäiset, sitruksiset ja kevyen paahteiset kuohuviinit tai samppanja.
3 matjes-sillifileetä
2 valkosipulinkynttä
2 pientä kevätsipulia
2 keitettyä munaa
1 prk (120 g) smetanaa
0,75 dl täysmajoneesia
1 tl rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
ruohosipulia ja mätiä
Kuutioi sillifileet. Voit halutessasi huuhtaista fileet ennen kuutioimista. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna sipulit varsineen. Kuori ja kuutioi munat. Yhdistä kaikki aineet ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.
Tarjoa perunalettujen tai tumman leivän kanssa.