Takaisin
Resepti

Helpot suolakinuskin makuiset popcornit

Helpot suolakinuskin makuiset popcornit

Popcornit maistuvat sekä makeaksi tuunattuna että suolaisena napostelupalana. Helpot popcorn-herkut valmistuvat käden käänteessä ja sopivat vaikka juhlapöytään!
Juomasuositus

Jos et ole aikaisemmin kokeillut laadukkaan Runsas & Paahteinen -makutyypin samppanjaa popcornin kanssa, nyt on sen aika! Chardonnay-rypäleestä tehdyt kermaiset blanc de blancs -samppanjat korostavat poppareiden paahteisuutta ja raikastavat suun kohti seuraavaa kourallista.

Alkoholittomaksi vaihtoehdoksi sopii mainiosti poppareiden klassikkopari, jääkylmä lasillinen colajuomaa.

Valmistusaineet
  • 1 pss mikropopcornia

  • 50 g kermakaramellikarkkeja murskattuna

  • ½ dl kinuskikastiketta

  • (sormisuolaa)

Kattilapopcornit:

  • 2 rkl öljyä

  • 1 dl popcornjyviä

  • ½ tl suolaa

Valmistusohjeet
  1. Valmista popcornit pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Lisää mausteet ja sekoita.

Vinkki: Voit valmistaa popcornit myös kattilassa.

Tarvitset paksupohjaisen kannellisen kattilan (3 L). Mittaa öljy kattilaan. Lisää popcorninjyvät. Peitä kattila kannella, kuumenna pari kertaa kattilaa ravistellen, kunnes poksahtelu hidastuu. Nosta kattila pois levyltä. Kaada popcornit kulhoon.

Resepti Mika Rampa, kuva Satu Nyström, juomasuositukset Taina Vilkuna ja Anri Lindström