Kokoa rakuunalla ja sinapilla maustetut perunat ja matjessillipalat tyylikkääksi seppeleeksi.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Kolmen maun tuorejuustopalloista pyöräytetty kranssi on kaunis kuin joulukoriste. Juustopallot voi syödä rapean crostinin päällä tai kääräistä salaatinlehteen.
Pinot Grigio -rypäleestä valmistetaan kepeitä valkoviinejä erityisesti Italian Venetossa. Niiden mehevän päärynäinen makumaailma ja raikas hapokkuus tekee niistä täydellisen kumppanin alkupalana tarjottavalle salaattijuustokranssille. Olutvaihtoehtona voi tarjota witbier-tyylistä vehnäolutta.
2 (200 g) sydänsalaattia
150 g tummia viinirypäleitä
100 g crostineja
1 päärynä
Yrttijuustopallot:
200 g yrttituorejuustoa
1/2 rku ruohosipulia
1/2 rku persiljaa
Pistaasijuustopallot:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g manchegojuustoa
70 g kuorittuja pistaasipähkinöitä
Leipämuru-juustopallot:
100 g saaristolaisleipää
1 rkl rypsiöljyä
200 g piparjuurituorejuustoa
Valmista yrttijuustopallot. Hienonna yritit veitsellä. Ota tuorejuustosta noin 1 rkl kokoisia palloja ja pyörittele ne yrteissä.
Valmista pistaasijuustopallot. Raasta manchego-juusto. Sekoita juustoraaste ja tuorejuusto. Hienonna pistaasit veitsellä tai tehosekoittimessa karkeaksi muruksi. Ota juustoseoksesta noin 1 rkl kokoisia palloja ja pyörittele ne pistaasimurussa.
Valmista leipämuru-juustopallot. Hienonna leipä tehosekoittimessa. Kuumenna pannulla öljy ja paista leipämuru rapeaksi. Jäähdytä. Ota tuorejuustosta noin 1 rkl kokoisia palloja ja pyörittele ne leipämurussa.