Japanilaiset Tamago Sando -kerrosleivät on täytetty kananmunalla ja avokadolla. Ne sopivat piknikevääksi, mutta myös juhlapöytään!
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Uunimunakkaan seurana maistuu espanjalainen roseeviini, jonka herkullisen marjaisaa makumaailmaa täydentää raikas hapokkuus. Kuplien ystävä voi puolestaan suunnata katseensa hennon paahteiseen rosee cavaan. Molemmista löytyy myös alkoholittomia vaihtoehtoja.
8 kananmunaa
2 dl ruokakerma
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
150 g kylmäsavulohta
100 g juustoraastetta
100 g kirsikkatomaatteja
Öljyä vuoan voiteluun
Tilliä
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää joukkoon ruokakerma. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.
Voitele uunivuoka (20 x 20 cm) tai neljä pienempää uuninkestävää annoskulhoa.
Laita kylmäsavulohi, juustoraaste ja halkaistut kirsikkatomaatit voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kananmuna-kermaseos.
Paista uunimunakasta 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna päälle halutessasi tilliä.