Takaisin
Resepti

Valkoviinisangria

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Valkoviinisangria

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
10 min
10 hlö
10 min
10 hlö

Raikas valkoviinisangria sopii loistavasti juhliin. Tässä reseptissä vaalea sangria saa makua sitrushedelmistä ja kanelitangosta.

Juomasuositus

Viiniksi kannattaa valita kuivahko ja hedelmäinen valkoviini. Kokeile esimerkiksi Pinot Grigio Chenin Blanc tai tammettamatomasta Chardonnaysta valmistettuja viinejä. 

Valmistusaineet
  • 0,75 l valkoviiniä

  • 2 limeä

  • 1 verigreippi

  • 1 appelsiini

  • 1,5 - 3 dl sokerilientä tai sokeria halutun makeuden mukaan

  • 4 dl tonic-vettä tai sitruunalimonadia

  • 4 kanelitankoa

  • jäitä

Valmistusohjeet

1. Lisää kannuun tai boolimaljaan viilennetty valkoviini ja kanelitangot.

2. Leikkaa pestyt limet, appelsiini ja verigreippi viipaleiksi. Lisää kannuun. 

3. Lisää tonic tai sitruunalimonadi. 

4. Makeuta mieleiseksi ja lisää jäät.

Vinkki. Koristeeksi voit lisätä hedelmiä, minttua tai tuoreita koivunlehtiä.

Resepti ja kuva: Santeri Saarinen