Yrttinen sipuli-juustohodari

Maukkaat hodarit ovat myös mainiota retkiruokaa. Valmista sipuli-mausteseos etukäteen kotona, mutta grillaa makkarat ja kokoa leivät nuotiolla. Herkullista!

Valmistusaineet

  • 6 hot dog -sämpylää tai pitkä täysjvväpatonki
  • 6 lihaisaa ja mausteista makkaraa
  • 4 sipulia ohuina siivuina
  • 1/2 dl tuoretta timjamia riivittynä
  • 1/2 dl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 1/2 dl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
  • suolaa, mustapippuria
  • öljyä paistamiseen
  • 2 dl karkeaa parmesaaniraastetta
  • dijonsinappia

Valmistusohjeet

  1. Kypsennä sipuleita lempeällä lämmöllä puolisen tuntia. Lisää yrtit ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  2. Paista makkarat.

  3. Kuumenna leivät. Sipaise leipään dijonsinappia, pane makkara väliin ja lusikoi päälle yrtti-sipuliseosta.

  4. Viimeistele parmesaaniraasteella.

Juomasuositus
Yrttinen sipuli-juustohodari

Luksusluokan hodari ansaitsee seurakseen laadukkaan oluen.

Juustoisen tukevuuden taittajaksi sopii esimerkiksi strong ale.