
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Till marulkens rika smak passar framför allt nyanserade och strukturerade vita viner med tillräckliga aromer och uppfriskande syra. Välj exempelvis Chardonnay av den smaktypen.
Marulk stekt i smör har en så fyllig smak att rätten också kan serveras med generöst och rostat vitt vin som lagrats i ekfat.
Passligt öl är ljus lager och pilsner som blir ett fräscht par till fisken.
Marulk är en vanlig matfisk i Languedoc-Roussillon i södra Frankrike. Där steks filéerna i panna eller ugn och serveras med citron-smörsås och stekta skivor av karljohanssvamp. Matchande dryck typisk för regionen är friskt och fruktigt vitt vin från Languedoc-Roussillon, men du kan också ta ett rödvin, exempelvis medelfyllig Côtes-du Rhône.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post