
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
När grönsaker grillas eller rostas får de en mörk, rostad smak. Därför passar en dryck med riklig smak till.
Välj ett mustigt och syltigt rödvin med en mogen fruktighet och tillräcklig fyllighet att matcha de rostade grönsakerna.
Grillade och rostade grönsaker är populära i Medelhavsländer, så du kan med fördel välja vin från Languedoc-Rousillon, Sicilien eller Apulien. Å andra sidan passar också torrt rosévin bra som ett fruktigt och friskt par till grönsaker, speciellt vid en somrig måltid.
Föredrar du öl kan det också gärna vara fylligt, ta till exempel en mörk lager.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post