Den är uppkallad efter en fiskpasta med samma namn, som tidigare breddes på pajen. Till pajen passar en lättare, somrigt frisk dryck.

X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Pissaladière är en sydfransk tunn paj med tomat, lök och ansjovis.
Den är uppkallad efter en fiskpasta med samma namn, som tidigare breddes på pajen. Till pajen passar en lättare, somrigt frisk dryck.
Pissaladière matchas fint i Medelhavsstil av torrt rosévin.
Testa också något annat ganska lätt vin, exempelvis friskt och fruktigt vitt vin eller medelfylligt rödvin av typen mustigt och syltigt. Välj ett rött vin från exempelvis Frankrike.
Vill du ha öl, passar ljus och lätt lager bra.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post