
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Grodlår tillagas vanligen genom att grilla, steka eller koka i vitvin. Smaken på grodlår påminner en aning om kycklingfilé.
Grodlårens smak matchas av ett nyanserat och strukturerat vitt vin med syra och aromer som bryter av matens smak. Ett annat dryckesalternativ är ljust öl, till exempel lager eller pilsner, som fräschar upp helheten.
Sauvignon Blanc, Chardonnay och Riesling är fungerande druvor. I Frankrike dricker man exempelvis Muscadet, Sancerre eller Chablis till grodlår. Ett torrt eller halvtorrt vitvin från Alsace passar också bra.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post