

X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Vilt är festmat för många och då väljer man gärna en motsvarande festlig dryck till maten. Egentligt vilt är vilda däggdjur, men till samma grupp räknas också ofta ren och uppfödd hjort.
Viltkött har i regel en ganska kraftig smak. Därför matchas vilträtter framför allt av fylliga rödviner. Bra smaktyper är robust och kraftigt samt nyanserat och utvecklat, och i många fall även mustigt och syltigt.
Mustiga vilträtter passar också utmärkt ihop med öl, som i själv verket ofta kan vara ett bättre fungerande alternativ än vin. Viltöl är i regel mörkt och fylligt. Du kan välja mörk lager, ale, stout och porter, eller varför inte trappist.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post