
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Äppelsaft och alkoholfritt vitt vin ger en utmärkt glöggbas som kan kryddas och prydas med bland annat kanelstänger och stjärnanis.
3 dl äppelsaft av hög kvalitet
4 kanelstänger
8 stjärnanisar
en skvätt flytande honung
Slå ingredienserna i en kastrull. Koka upp blandningen och låt den dra minst 10 minuter. Smaka av med honung.
Lägg kanelstängerna och anisarna i lämpliga glas och slå i den heta glöggen.
Tips: Använd gärna hemlagad äppelsaft.
Av säkerhetsskäl mata in din e-postadress, ditt förnamn och efternamn. Vi skickar per e-post anvisningar till dig för hur du ska göra för att skapa ett nytt lösenord. Följ anvisningarna i e-posten. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post