
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Sangriaglögg bjuder på både fruktighet och vintersmak. Glöggen kan prydas med apelsin eller andra frukter, till exempel plommonhalvor.
1 flaska (0,75 l) alkoholfritt rödvin
1 dl apelsinsaft
0,5–1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk rivet apelsinskal
1 tsk kryddnejlika
2 kanelstänger
en nypa muskot
apelsinskivor som prydnad
Slå ingredienserna i en kastrull. Koka upp blandningen och låt den dra minst 10 minuter. Smaka av med socker.
Sila blandningen och koka upp den på nytt.
Servera glöggen med apelsinskivor.
Tips: Kanelstängerna kan torkas och återanvändas.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post