
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Auberginelådan med sina mustiga och örtfyllda smaker lämpar sig utmärkt som vegetarisk varmrätt på påskbordet.
4 äggplantor
salt
1,5 burk (400 g) krossade tomater
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
olivolja
en buljongtärning
2 bitar toast tärnade
1 burk crème fraîche (150 g)
svartpeppar
ett par kvistar rosmarin
en knippe färsk timjan
1 dl riven ost, exempelvis mozzarella
Ett rödvin från länderna runt Medelhavet rimmar utmärkt med den mustiga auberginelådan. Exempelvis ett grekiskt rödvin av druvan Xinomavro eller ett libanesiskt eller italienskt rödvin lämpar sig perfekt, liksom också olika bäriga och friska rödviner.
Ölvännen kan välja ljus lager.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post