
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Vira en skiva bacon runt bönknippen och stek i ugn. Bönorna lämpar sig ypperligt som tilltugg till en kötträtt.
250 g gröna bönor
4 eller 8 skivor bacon
svartpeppar
salt
Ansa bönorna och förväll dem ett par minuter i en väl tilltagen mängd saltat vatten.
Låt bönorna rinna och ånga av. Krydda dem med svartpeppar.
Fördela bönorna i fyra eller åtta knippor. Vira en baconskiva runt varje knippa. Stek 15–20 minuter i 200-gradig ugn, tills baconet har brynts.
Servera med till exempel lammkotletter, rödvinssås och stekt svamp.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post