
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Rödbetan är höstens läckraste rotfrukt. I det här receptet får den ett gott täcke av balsamvinäger och honung.
8 rödbetor
4 msk olivolja
flingsalt, svartpeppar mald i pepparkvarn
2 tsk balsamvinäger
2 msk flytande honung
3 msk finfördelad gräslök eller bladpersilja
Skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg klyftorna i en ugnsform och begjut dem med olja. Krydda med salt och peppar. Stek i ugn (+ 175 °C) cirka 30 minuter.
Slå på balsamvinägern och honungen. Fortsätt stekningen cirka 15 minuter eller tills rödbetorna är färdiga. Toppa med örter.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post