Lättlagat tillbehör: Blanda marinerad kronärtskocka, soltorkade tomater och/eller grillad paprika och hackade örter i en skål.

X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Varför inte vara trendig och duka upp ett crostini-bord som förrätt?
Lättlagat tillbehör: Blanda marinerad kronärtskocka, soltorkade tomater och/eller grillad paprika och hackade örter i en skål.
140 g bresaola
1 dl parmesanflarn
2 dl rucola
1 msk olivolja
1 tsk ljus balsamico
(2 msk rostade pinjenötter)
Lägg bresaolan omlott på ett fat.
Garnera med parmesan, rucola, olivolja, balsamico och pinjenötter.
Till crostini kan man med fördel dricka ett nyanserat och strukturerat vitt vin gjort på någon av de mindre kända italienska druvorna Fiano, Vermentino eller Ribolla Gialla eller någon av de välbekanta druvorna Pinot Grigio, Sauvignon Blanc eller Pinot Bianco.
Ölvänner kan välja en mjuk och aromrik mörk lager.
Middagen är julaftonens höjdpunkt. I år bjuder vi på fylliga smaker från Medelhavets sol. De klassiska smakerna från Toscana får sällskap av moderna aromer med ostlig touch.
Fördrink
Tuscan fresco
Förrätt: crostini-bord
Kycklingleverpastej
Olivpasta
Varm sallad på kikärter och bladkål
Bresaola
Mellanrätt
Salviapasta
Varmrätt
Toskansk fläskrulle (grisrulle)
Nöt-fänkålspaté
Dessert
Panforte
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post