
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Servera gärna den läckra desserten fryst i koppar eller bägare som fodrats med bakplåtspapper som når några centimeter över kanten. Då får chokladmoussen sufflékaraktär. Läckra pinot noir-körsbär sätter piff på den gomsmekande anrättningen.
Fryst chokladsufflé
150 g mjölkchoklad
2 tsk espressopulver (t.ex. Nespresso)
1 stor förpackning (0,33 l) vispgrädde
1 dl florsocker
2 rumstempererade äggulor
Pinot noir-körsbär
400 g körsbär
1,5 dl pinot noir eller något annat rödvin
1,5 dl socker
rivet citronskal (1 citron)
En friskt fruktig pinot noir från Nya Zeeland eller Chile rimmar utmärkt med smakvärlden hos choklad och marinerade körsbär. Kombinationen rödvin, choklad och körsbär ger en spännande smakupplevelse.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post