
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Vill du förvandla espressosvampen till sås? Öka då mängden kaffe och grädde i anrättningen.
1 schalottenlök
6 dl rensad skogssvamp
1 msk smör
1 stor burk (0,33 l) mat- eller vispgrädde
2 msk espressokaffe
0,5 tsk socker
flingsalt
svartpeppar mald i pepparkvarn
Skala och hacka löken. Skär svampen i lagom stora bitar och koka bort vätskan i en het och torr stekpanna.
Tillsätt smöret och löken. Stek några minuter under omrörning. Tillsätt grädden och espressokaffet. Låt blandningen puttra cirka 5 minuter.
Smaka av med socker, salt och peppar. Stuvningen kan toppas med gräslök eller örter.
Ett mustigt och syltigt sydafrikanskt rödvin med svaga kaffetoner framhäver de gräddstuvade espressosvamparnas aromer.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post