
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Under den kalla årstiden kan spritzern ges djupa toner med till exempel granatäpple. Sommartid kan drycken med fördel kryddas med säsongens bär.
1 granatäpple
2 msk socker (eller efter smak)
4 dl kall prosecco eller motsvarande torrt mousserande vin
1 dl kallt mineralvatten
(is)
Klyv granatäpplet och avlägsna fröerna. Undvik det beska vita skiktet! Lägg fröerna i en sil och pressa ur saften med hjälp av en slev.
Häll sockret i saften (om saften är väldigt sur kan sockermängden ökas). Häll den sötade saften i små glas. Tillsätt is.
Slå försiktigt i prosecco och mineralvatten. Servera omgående.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post