Skär köttet i kuber. Skala och klyfta löken och rödbetorna. Spola av purjon och skär den i breda skivor.
Bryn köttet i en blandning av smör och olja i en gryta eller stekpanna. Om du delar upp köttet i några partier, så är det lättare att bryna det snyggt. Lägg det brynta köttet, grönsakerna och lagerbladen i grytan och häll i köttbuljongen.
Låt grytan småputtra ca 1 timme på spisen eller i 175-gradig ugn tills köttet är mört. Tillsätt vid behov köttbuljong.
Smula osten över anrättningen. Smaksätt med honung och peppar. Smaka av och salta vid behov, men beakta att köttbuljongen och osten tillför salt.
Servera grytan med bröd, potatis, ris eller en sallad.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Nödvändig information
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
Om det finns ett kundkonto med den adress du gav oss får du en länk för att återställa ditt lösenord via e-post.