
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Av lammfilé, röd pesto och pinjenötter trollar du fram en elegant, vintrig pastarätt för veckoslutet.
Tips:
I nödfall kan du använda oljan i burken med de soltorkade tomaterna för peston. Det är dock inte det bästa alternativet, för oljan i konservburken är inte av högsta kvalitet, och ofta innehåller den vinäger. Du kan göra såsen i förväg och ställa den i kylskåpet. Täckt med färskfolie står den sig i cirka tre dagar.
Så rostar du pinjenötter:
Av säkerhetsskäl mata in din e-postadress, ditt förnamn och efternamn. Vi skickar per e-post anvisningar till dig för hur du ska göra för att skapa ett nytt lösenord. Följ anvisningarna i e-posten. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post