
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Lax med fikon är en enkel, men överraskande och gomsmekande förrätt.
6 fikon
ca 100 g gravlax
rucola eller någon annan välsmakande sallat
Dressing
1 msk limesaft
2 msk olivolja
2 tsk flytande honung
(0,25 tsk mald chili)
Laga dressingen genom att röra ihop ingredienserna.
Skär fikonen i fyra delar och strimla laxen. Gör knyten genom att vira lax och rucola runt fikonen.
Låt gästerna själva slå dressing på knytena innan de avnjuts.
Smakhelheten balanseras upp av ett fylligt och aromrikt pinot grisvin från Alsace.
Den som föredrar bubblande viner kan välja ett fylligt mousserande vin med citrustoner eller champagne.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post