Smält smöret eller låt det mjukna i rumstemperatur.
Skölj och torka citronen. Riv skalet med ett rivjärn och klyv citronen. Pressa saften ur frukten.
Slå sockret och ägget i en tjockbottnad kastrull. Vispa blandningen och värm den på låg värme. Tillsätt citronsaften och det rivna citronskalet under omrörning.
Rör ner smöret och värm blandningen nästan till kokpunkten under omrörning. Värmen gör krämen tjock. Rör om och lyft bort kastrullen från spisen.
Slå krämen i en ren glasburk och ställ den i kylskåpet. Krämen stelnar på ungefär en timme.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Nödvändig information
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
Om det finns ett kundkonto med den adress du gav oss får du en länk för att återställa ditt lösenord via e-post.